Желки

21-11-2004

Воздивнува едната желка: – Секс, секс, само секс! – Па што има лошо во тоа? – прашува другата. – Па …

Друштво

21-11-2004

Доаѓа момче кај проститутка и ја прашува: – Дали ќе ви пречи моето друштво? – Нема, но прво плати! Откако …

Ова за мене е 13. плата

21-11-2004

Екипата на “Вечер” викендов имаше за задача да ја пронајде куќата со број 7 на улицата “6 Април” во Куманово, …

МОДА НА СКОПСКИОТ САЕМ

19-11-2004

Вљубениците во модата од 20-25 ноември кога и се одржува “Пежо модната недела” ќе можат да уживаат во шест модни …

Прва брачна ноќ

19-11-2004

Мажот: Види што имам за тебе! Жената (разочарано): Уф, колку е мал… Мажот: Мал, мал ама техничар… Жената (резигнирано): Море …

Објаснување

19-11-2004

Капетанот: Објасни ми зошто првиот ден си обоил 300 метри од оградата, вториот ден 100, а третиот само 20? Војникот: …

8 000 денари за шопинг за Нова година

19-11-2004

Средношколката Елена Атанасовска од Скопје, вчера од нашата Редакција замина со 8 000 денари. Таа беше извлечена како нов добитник …

Лебедово Езеро

18-11-2004

-Ајде, прави ми друштво да купам гаќички за капење. – Што ти текнало среде зима? Ќе одиш на базен? -Не. …