Магија

26-01-2005

– Сакаш ли малку магија? – Каква магија? – Ќе отидеме кај мене дома, ќе се сексаме, па после тоа …

Криенка

26-01-2005

Патувале двајца педери, па по некое време ги фатила олуја. Нашле некој хотел и решиле да преноќат во него. Вечерта …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

26-01-2005

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Мартин за малку пред матичар?!

25-01-2005

Поранешниот водител и сопственик на видео продукцијата (Зоомвидеолушн) Мартин Трпчевски деновиве ја доби најболната корпа во својот ергенски живот. Имено …

“И Курт Кобејн крадеше од мене!”

25-01-2005

По цели 15 години самонаметната изолација од хрватските и медиумите во цела бивша Југославија, Бранимир Џони Штулиќ, легендарниот водач на …

Под еден или два покрива?!

25-01-2005

Меѓу вработените и успешните луѓе од кариера се појави нова мода – разделено живеење на брачните двојки. Во очекување дека …

Влашка работа

25-01-2005

Влегува Влав во кафеана и му приоѓа на еден човек. -Дали си ти оној кој го извлече син ми од …

Ах, таа љубов

25-01-2005

Љубовта не знае за граници-кажа слонот и и се фрли во прегратка на кокошката. …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

25-01-2005

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Тоше снима нов спот

24-01-2005

Песната “Овој свет”, што првпат беше изведена на хуманитарниот концерт на Саем, а која Тоше ја исполни заедно со дечињата …