Сочни бакнежи и љубовни романси

25-11-2004

Одлични забави, сочни бакнежи и нови љубовни романси ја означија завчерашната џет-сет вечер во Скопје. А, се започна со отворањето …

Слатки со јужно овошје

25-11-2004

Во овој период од годината, од домашното овошје располагаме главно со јаболки. Но, за промена имаме и сосема добро увозно …

Нови 24 фолк “капки роса”

25-11-2004

Новите 24 фолк мелодии вечерва ќе го заокружат репертоарот на фестивалот “Роса”, кој ќе се одржи во Универзална сала. Директен …

ЉУБОВ

25-11-2004

Која е разликата меѓу педофил и педагог? – Педофилот навистина ги сака децата. …

Југо

25-11-2004

Што има “југо” на последната страница од прирачникот? – Распоред за возење на градските превозници и грејач за да не …

Верверичка

24-11-2004

Верверичка Животинче сум мало по гранки весело рипам бујно опавче имам и верверичка се викам. Палаво сум, но мило собирам …

Високи чорапи и танга гаќички

24-11-2004

По извонредно интересниот трет ден на модната недела во Скопје, во четвртиот ден страстите никако да се смираат. А, како …

Навикнување

24-11-2004

– Комшике, како ни се новите младенци. Се навикнаа ли еден на друг? – Уште не. Секој ден се навикнуваат …