Торта од сирење

28-11-2004

Потребно е: за тестото – 2 јајца, 5 мл течен засладувач, 50 гр брашно плус уште малку за калапот, 50 …

Црвена КИТ КАТ журка

28-11-2004

Место на случување – “Елемент”. Време – по 23.30 часот. Ден – сабота. Мото – Тргни на црвено или се …

Проверка

28-11-2004

Мујо, Хасо и некој Русин се напиле и тетеравејќи се по улица ги запрела полиција и ги однела во станица. …

На оној свет

28-11-2004

Се сретнале Мујо и Суљо на оној свет и Мујо прашал: Што ти се случи…како умре? – ”Дојдов од службено …

Бременост

26-11-2004

18-годишна девојка и кажала на својата мајка дека и доцни менструацијата. Мајката загрижена отишла во аптека, купила тест за бременост …

Расипана?!

26-11-2004

Се карале Мујо и Фата, па Мујо изнервиран и во афект ја фрлил низ балконот. Фата паднала во контејнер и …

Цвеќе

26-11-2004

Босанец, Французин и Холанѓанец се натпреварувале кој има најубаво цвеќе. Французинот донел француско лале и добил најдобра оценка. Холанѓанецот донел …