Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

23-12-2004

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

КОМПАРАЦИЈА

23-12-2004

Наједноставната марка на телевизор е жената. Напред има две копчиња, назад звучник, а во средината екран. Еднаш месечно програмата е …

ПАЦИЕНТКА

23-12-2004

Млада и убава девојка се вљубува во својот нов сосед, лекар, па не знае како да му го стави тоа …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

22-12-2004

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

ТОА СУМ ЈАС- Станува жешко…

22-12-2004

Солзите и караниците резултат на кризата што ги зафати речиси сите во куќата се заменети со разно – разни лудории, …

Тесто на повеќе начини

22-12-2004

Брз бурек со сирење Потребно е: 1 кг кори за бурек (подебели) 1/2 кг свежо кравјо сирење 1/2 л млеко …

Несвест

22-12-2004

Група лилјаци се одмараат на една гранка. Сите висат освен еден кој стои исправено, а еден од оние кои висат …

Прекари

22-12-2004

Мујо ја прашува Фата: – Може да те викам Ева? – Зошто? – Затоа што си ми прва. – Може …