ПРОБЛЕМ

17-10-2004

Доаѓа Мујо во клуб во Њујорк и сака да нарача кока-кола, но не знае како да нарача. Некој Американец доаѓа …

РЕШЕНИЕ

17-10-2004

Седат на клупа зоолог, садист, пироман, некрофил и мазохист. Во еден момент зоологот вели: “Ај да најдеме некоја мачка за …

ХАСО И ПОЛИЦИЈАТА

15-10-2004

Хасо го привела полиција. – Име? – Хасо. – Презиме? – Мустафиќ. -Роден? – Сум. …

ДОКТОРОТ И ЖАБАТА

15-10-2004

Влегува човек кај доктор со жаба на главата. Докторот зачуден прашува: -Што е проблемот? На тоа жабата одговара: -Докторе, нешто …

СЛОН И КЛАВИР

14-10-2004

Која е разликата помеѓу слон и клавир? На слонот можете да се наслоните, а на клавирот не може да се …

ТРКАЛАЊЕ НА МЕКСИКАНСКАТА ПЛАЖА

14-10-2004

Папараците секогаш имаат полни раце работа околу поранешната тенисерка, која не се срами јавно да ја покажува својата љубов кон …

SYSTEM NIGHT @ MKC

14-10-2004

Во сабота, во организација на Витамин Ц продукција, ќе се одржи еден од поголемите организирани настани на клубско ниво во …

ФОТОГРАФИИ

14-10-2004

Доаѓа човек во фото студио и сака да ги развие сликите од летувањето. Девојката која работи во студиото љубезно го …