Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

09-12-2004

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Француска салата во чинивче

09-12-2004

За осум луѓе – подготовка и готвење 50 минути, печење 10-15 минути За чинивчињата потребно е: 15 дг брашно 5 …

Дување

09-12-2004

Зајко дува под дрво, му приоѓа дабарот и вели: – Зајко, дај ми малку. – Бегај бе, будало. – Само …

Русокоса

09-12-2004

Русокоса се вработила како наставник по физичко и забележала дека сите момчиња играат освен едно, па прашала: -Зошто ти стоиш …

Многу забава и фудбал

08-12-2004

Двете најважни споредни работи фудбал и музика ќе бидат споени од четврток до недела, во Турнирот во мал фудбал што …