Во автобус

04-01-2005

Во автобус на спрат се возат група полицајци и група пожарникари. Пожарникарите сместени во долниот дел се веселат, пеат, додека …

Снег

04-01-2005

Одат тројца полицајци по улица и разговараат. Првиот рекол: – Еј луѓе, чув дека во септември температурата ќе биде 40 …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

04-01-2005

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Музеј

03-01-2005

Малиот диносаурус ја прашува мајка си: – Мамо кога ќе умрам дали ќе одам во рајот? – Не, сине ќе …

Топло и удобно за белите радости

03-01-2005

По бурната прослава на најлудата ноќ во годината, која освен многу радости и еуфорично расположение, помалку и ве замори, време …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

03-01-2005

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Ангел

03-01-2005

Мајка и син глушец одат по улица и кога покрај нив прелетува лилјак. Малото глувче изненадено и рекло на мајка …

Стоногалка

03-01-2005

Се договориле животинките да направат мала забава, па ја поканиле и стоногалката. Почнала журката, а од неа ни трага ни …