Што се сирени?

05-01-2005

Сирените никогаш не постоеле, но се спомнуваат во народните приказни скоро на сите народи. Ги замислувале како прекрасни морски суштества, …

1000 денари за Деспина Петрушевска

05-01-2005

10 – годишната Деспина Петрушевска, петоодделенка во ОУ “Јоаким Крчоски” ни испрати песничка за верверичката и за својот труд си …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

05-01-2005

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Машина за колбаси

05-01-2005

Отишол Мујо дури до Америка да ја види новата машина за правење колбаси, па ги прашал Американците: – Добро, како …

Дејвид Коперфилд

05-01-2005

Мујо и Фата воделе љубов и Фата го замолила да и направи бебе. Завршиле работа и по некое време Фата …

ВРАЌАЊЕ НА ОТПИШАНИТЕ!

05-01-2005

Белградската група “Електрични оргазам” веќе две децении свири жежок рокенрол на балканските простори, но сепак, нивните обожаватели имаат впечаток дека …

Хајди Клум со нов свршеник

05-01-2005

На веб-страницата на една од најубавите жени на светот, германската моделка Хајди Клум, најновата вест гласи дека таа непосредно пред …