Вечното сари, вечна убавина

16-01-2005

Сари е традиционална индиска облека, егзотична и грациозна. Не само што има преубав изглед – таа е и специфичен израз …

Пајак

16-01-2005

Се напил Мујо и легнал среде паркиралиште. Дошол полицаец и го прашал: – Што правиш човеку? – Не ли гледаш …

Часовници за капење

16-01-2005

Полицајците добиле нова опрема, а меѓудругото и нови часовници. Шефот им рекол: – Дечки, овие часовници се најнов модел и …

Во слаткарница

16-01-2005

Дошол полицаец во слаткарница и прашал: – Какви колачи имате? Продавачката одговорила: – Имаме разни форми и големини. А полицаецот: …