РЕШЕНИЕ

17-10-2004

Седат на клупа зоолог, садист, пироман, некрофил и мазохист. Во еден момент зоологот вели: “Ај да најдеме некоја мачка за …

ХАСО И ПОЛИЦИЈАТА

15-10-2004

Хасо го привела полиција. – Име? – Хасо. – Презиме? – Мустафиќ. -Роден? – Сум. …

ДВЕ КРАВИ

15-10-2004

Се сретнале две крави на ливада. Едната и; вели на другата: -Што мислиш за кравјото лудило? А другата: – Не …

SYSTEM NIGHT @ MKC

14-10-2004

Во сабота, во организација на Витамин Ц продукција, ќе се одржи еден од поголемите организирани настани на клубско ниво во …

ГОДИНИ

14-10-2004

Па, 50 години ќе живеете сиромашно, јадно и тешко – му вели гатачката на Мујо. – Ау, жено, а што …

ФОТОГРАФИИ

14-10-2004

Доаѓа човек во фото студио и сака да ги развие сликите од летувањето. Девојката која работи во студиото љубезно го …

СЛОН И КЛАВИР

14-10-2004

Која е разликата помеѓу слон и клавир? На слонот можете да се наслоните, а на клавирот не може да се …