НА УВИД

21-10-2004

Дошол полицаец на увид во ограбен стан. Поминувајќи покрај големото огледало во претсобјето кратко искоментирал: – Оооо, колегата веќе пристигнал …

РЕЗИЛ

20-10-2004

Во мафијашкиот штаб: Кумот: Ја резилиш организацијата. Пет пати пукаше, а не погоди ниту еднаш. Ти наредив да убиеш еден …

ШТО И ТРЕБА НА СЕКОЈА ЖЕНА?!

20-10-2004

На секоја вистинска жена потребни и; се четири животни: – Јагуар во гаража, – Нерц во плакар, – Лав во …

ОБОЖАВА СЕКС САМО ВО ХОТЕЛСКИ СОБИ

19-10-2004

Разведената сексуален живот и признава дека сака да води љубов на необичен начин. Таа изјави дека садо-мазо сексот многумина погрешно …

НЕДОРАЗБИРАЊЕ

19-10-2004

На терасата на една летна бавча, музиката започнува да свири. Приоѓа момчето кон девојката и прашува: – Дали сакате да …

ЖАЛ

19-10-2004

Мажот и; вели на жената: – Жал ми е веќе да те гледам… цел ден работиш и се мачиш… затвори …

ПОМОШ

19-10-2004

Патниците во авион слушаат од звучниците: – Драги патници! Летаме на височина од 7.000 метри. Тоа што чади едниот мотор …

САБОТНА SYSTEM NIGHT

18-10-2004

Еден од најголемите настани на клупско ниво одржан викендов во МКЦ, во организација на Витамин Ц продукција, помина во одлична …

КИФЛИ

18-10-2004

Полицаец 1: Ако погодиш колку кифли имам в џеб, ќе ти ги дадам двете. Полицаец 2: Три! …

ВАКЦИНАЦИЈА

18-10-2004

Докторот: Повелете, што мака имате? Пациентот: Јас докторе дојдов за… кастрација. Докторот: Баш за кастрација? Пациентот: Да. Докторот: Размисли уште …