СЛОН И КЛАВИР

14-10-2004

Која е разликата помеѓу слон и клавир? На слонот можете да се наслоните, а на клавирот не може да се …

ТРКАЛАЊЕ НА МЕКСИКАНСКАТА ПЛАЖА

14-10-2004

Папараците секогаш имаат полни раце работа околу поранешната тенисерка, која не се срами јавно да ја покажува својата љубов кон …

WOULD YOU MARRY ME!!!

13-10-2004

“Помпата и интересот што ја следи нашата најголема поп ѕвезда Тоше Проески, каде и да се појави, предзивикува голема возбуда …

256 МБ ВО ВАШАТА ДЛАНКА

12-10-2004

Сакате се да носите со себе? Тогаш сигурно ќе ви се допадне Палмовиот, Тунгстен Т5. Станува збор за првиот апарат …

НАЈУСПЕШЕН АМБАСАДОРОТ ВИКТОР ГАБЕР

11-10-2004

Времето ги послужи натпреварувачите и посетителите на деветтиот традиционален дипломатски турнир, што по повод празникот 11 Октомври се одржа во …