Беше обожавана поп-ѕвезда, а потоа дрогата, алкохолот и депресијата ја повлекоа на дното: Денес никој не ја препознава!

16-10-2021

Американската пејачка Деми Ловато (29) била фотографирана во Западен Холивуд во друштво на најпознатата наследничка Парис Хилтон. Меѓутоа, малкумина успеале …