АФЕРА ПРИЗМА

13-06-2013

Кинезите ништо не кажуваат за Сноуден Кинеските власти вчера информираа дека немаат што да соопштат во врска со случајот на …

Карневал против капитализмот

13-06-2013

Британската полиција уапси 57 активисти кои демонстрираа пред почетокот на Самитот на групата Г8 на осумте најразвиени земји на светот, …

Многу врева, а малку корист од ЕУ

12-06-2013

Од сите досегашни држави-членки на ЕУ, Хрватска влегува во неа во најлош момент, со мала перспектива дека членството бргу ќе …

Путин е вампир, Људмила е аспида!

12-06-2013

Додека Људмила Путин својот, наскоро поранешен, сопруг го нарече “вампир кој ја исцицал целата живост од неа”, рускиот претседател ја …