И на Руси им СТУДИ

05-12-2022

Додека руската војска ја уништува инфраструктурата на Украина и остава милиони луѓе без струја или топлина, многу Руси се соочуваат …

„Секако дека КОНТАКТИРАМ СО ПУТИН“

05-12-2022

Францускиот претседател Емануел Макрон изјави дека одржува редовни разговори и директен контакт со рускиот претседател Владимир Путин. „Секогаш одржувам редовни …

Русија: ЌЕ ИМА ОДГОВОР

05-12-2022

Москва подготвува одговор до Западот за воведувањето на руските ограничувања на цената на нафтата, а едно е очигледно – таа …