Неверојатно: Италијански одбојкар 13 години мислел дека е во “врска“ со манекенката Алесандра Амброзио!

28-11-2021

Дури 13 години му биле потребни на некогашниот италијански одбојкатски репрезентативец, Роберто Кацанига дека неговата “врска“ со преубавата манекекна Алесандра …