Новески во зоната за испаѓање

26-02-2006

Македонските фудбалски интернационалци со променлив успех настапија изминатиов викенд. Најлошо минаа “Германците” Александар Васоски и Николче Новески, кои по третпат …

Победа со повеќе голови

24-02-2006

Скопски Вардар, единствената наша екипа што остана во ракометните евро-купови, вечерва во “Кале” (18 ч., влезот е слободен) ја пречекува …

Компјутер ќе ги открива хулиганите

23-02-2006

Организаторите на Олимписките игри во Пекинг во 2008 година планираат хулиганите да ги запрат уште на влезот од спортските борилишта, …