НЕМА ВЛЕЗ ВО ГРЦИЈА БЕЗ НАЈАВА!

14-05-2021

Од денеска Грција го отвора граничниот премин „Евзони“, со што се овозможува влез на македонските граѓани, но под одредени услови. …

Прирачник за СКОПСКИ ШИЗИЦИ

09-05-2021

Во доба на виртуелна љубов, со раздрмана почит меѓу половите и комплетно изместени стандарди за заедница, освен потребата за Прелепотици, …

Првомајска е*анка

07-05-2021

Каков први мај! Одличен и лош… Одамна не ми се десила толку добра скара, ладно пиво и лош зачин на …