struja-dalekovod

Без струја повеќе делови на Скопје

26-11-2020

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека за денеска се планирани следните технички зафати во електросистемот на градот Скопје: Во периодот …

10082017182534_web_bez_voda

Утре без вода делови на Центар

25-11-2020

Од ЈП Водовод информираат дека најавениот прекин во водоснабдувањето на ул.Роза Луксембург 19 (за ден 25.11.2020 среда), односно санацијата на …