819463-zvukot-na-kucheto-pred-mosh-video

Звукот на кучето пред МОШ (ВИДЕО)

17-12-2020

Државниот инспекторат има проблеми вечерва да изврши контрола на неколку локации во Скопје, каде според информациите од терен, се врши …

819462-gde-ja-zhivim-foto-svedoshtvo-od-mosh

ГДЕ ЈА ЖИВИМ (ФОТО СВЕДОШТВО ОД МОШ)

17-12-2020

Државниот инспекторат има проблеми вечерва да изврши контрола на неколку локации во Скопје, каде според информациите од терен, се врши …

818649-izgore-kamion-kaj-saraj

ИЗГОРЕ КАМИОН КАЈ САРАЈ!

15-12-2020

Попладнево се запали камион во близина на кружниот тек во Сарај, камионот бил целосно зафатен од огнот, пишува Алсат. Засега нема …