Скопската шема во 90-тите

24-02-2021

Колку пати сте се нашле во ситуација кога ќе се решите да излезете во Скопје, да не знаете каде да …

Беше еднаш у Дивото Скопје

24-02-2021

Дефинитивно улица у Скопје се поминуе кога нема коли на видику. Без разлика дал е зелено или црвено најсигурно е …