Една ноќ во харемот

22-09-2021

Во старо Скопје, особено во периодот меѓу двете војни, имало толку многу љубовни драми и приказни што тие постојано биле …

Ова се скопските фраери и “фраери“

10-08-2021

Машка спонзоруша Опасна група мажи магнет за татините миленички. Ќе си начекаат размазена девојка со многу пари, бесна кола…по некое …

Прирачник за СКОПСКИ ШИЗИЦИ

09-05-2021

Во доба на виртуелна љубов, со раздрмана почит меѓу половите и комплетно изместени стандарди за заедница, освен потребата за Прелепотици, …

Тајните на скопската СААТ КУЛА

30-04-2021

Значаен дел од историјата на Скопје се поврзува со Саат-кулата, особено од втората половина од 16 век кога таа била …

Јове, ЗВАНИ УДБА

11-04-2021

Више коа го спомнав МВР у прошлиот текст, ми текна на муабетот шо го праев пред некое време со Јове …