ИНТЕРНЕТ- КУРС ЗА НАРКОМАНИ!

13-10-2004

АЛЕКСАНДАР СРБИНОВСКИ Во интернет-клубовите сe; попопуларна е македонската интернет-страница www.trevka.cjb.net. На неа можете да добиете детални инструкции илустрирани со фотографии …

И ТРАЈКОВСКИ ВО КАМПАЊАТА

13-10-2004

“Да не заборавите, политичарот кој беше најдлабоко инволвиран во дефинирањето на принципите на Охридскиот договор, веднаш по првата фаза на …

ЗАЕМНА ИНСПИРАЦИЈА

13-10-2004

Кој вели дека позицијата и опозицијата не се согласуваат? И, не само тоа, туку имаат и заемно инспиративно дејство. Ете, …

СО 135 ПОТПИСИ ПРОТИВ МУФТИЈАТА

12-10-2004

Вчера напладне, во седиштето на Исламската верска заедница, претставници на Координативното тело на скопските имами поднесоа барање за разрешување на …

КАЛЕТО НЕ Е ЕКСТЕРИТОРИЈАЛНО

12-10-2004

Координативното тело за заштита на локалитетот Скопско Кале – Градиште ги повикува граѓаните утре во 10 часот, на плоштадот “Македонија” …

ГЛАСАЊЕ ДОВЕРБА НА БЕЏЕТИ?

12-10-2004

Поранешниот заменик- министер за здравство Илир Лума ќе биде противкандидат на Абдулменаф Беџети за претседател на ПДП на Централното собрание …

ВЛАСТА САМАТА ЌЕ ЗАМИНЕ

12-10-2004

Прашалникот е само хартија и тој нема да ја помести Република Македонија на економски, политички и социјален план. Зад нас …