ОД КОГА СКОПЈЕ И ПРИШТИНА СЕ ЕДНО ИСТО!

20-10-2004

Авиокомпанијата “Цирус” која веќе втора сезона лета од Македонија под ознаките “партнер на Луфтханза”, на франкфуртскиот аеродром предизвикува вистинска забуна …

ВИБРАТОР “ЗАТВОРИ” АЕРОДРОМ

20-10-2004

Надлежните од службата за безбедност на австралискиот аеродром “Мек кеј” во Квинсленд го затвориле неодамна аеродромот на еден час, бидејќи …

ФАРЕ И ФФМ КИКСНАА СО АНТИРАСИЗМОТ

20-10-2004

Организацијата ФАРЕ (Фоотбалл агаинст рацисм ин Еуропе), која се грижи за искоренување на расизмот и национализмот на фудбалските терени низ …

КОНЕЧНО РЕФОРМИ!!!

20-10-2004

ПИШУВА: ВЕСНА М. БОЖИНОВСКА Мисијата на Меѓународниот монетарен фонд повторно е во Македонија. Преговорите за нов аранжман штотуку почнаа. Но, …

СВЕДОЧЕШЕ ТРИФУН КОСТОВСКИ

19-10-2004

“Му верував на Јован Вранишковски се; до моментот додека тој не почна да ја негира нашата православна црква и се; …