КОНЕЧНО РЕФОРМИ!!!

20-10-2004

ПИШУВА: ВЕСНА М. БОЖИНОВСКА Мисијата на Меѓународниот монетарен фонд повторно е во Македонија. Преговорите за нов аранжман штотуку почнаа. Но, …

СНИМКАТА ЌЕ СЕ ПРОВЕРУВА ДЕНЕСКА

20-10-2004

Експертскиот тим на МНР денес ќе ја гледа видеолентата на која е прикажана егзекуцијата на Далибор Лазаревски и Зоран Насковски …

ЕДНИТЕ КОН СДСМ, ДРУГИТЕ КОН ВМРО-ДПМНЕ!?

20-10-2004

Меѓу двајцата советници на Либерално-демократската партија во Советот на општината во Струмица постои неколкумесеч ен конфликт. Кавгите меѓу струмичките либералдемократи …

АРИФ ЕМИНИ БАРА СПАС ВО АФЕРИ

20-10-2004

Целта на “генијалната” идеја со наводното заложништво на Реис ул улема Ариф Емини, беше да се спречи седницата на Собранието …

ЗАЖИВУВАЊЕ НА ЕКОНОМСКАТА СОРАБОТКА

20-10-2004

Украинскиот министер за надворешни работи, Костјантин Гришченко, истакна дека Украина е подготвена да помогне во изнаоѓањето информации за Македонците во …