Катастрофален број на сообраќајки на ова место за само три години – бугарскиот Институт за безбедност обвини, државата не ја интересира!

26-11-2021

Имено бугарската „OnAir“ пренесувајќи ја анализата на Институтот за безбедност на патиштата, пишува дека во последните три години на автопатот …