ПОЖАР ВО МИЧУРИН: Горат бараки!

01-07-2022

Пожар избувна во бараките во Мичурин, во непосредна близина на Железничката станица. Огнот се гасне со трипротивпожарни возила, а она …

Милошоски: Ковачевски и Османи го кријат предлогот, нивните штетни преговори ја доведоа Македонија во оваа положба

01-07-2022

Денешната прес-конференција ја држам на тема двајца манипуланти Димитар Ковачевски и Бујар Османи. Овие двајца политичари, едниот премиер, другиот министер …