ДУИ го поддржува францускиот предлог

01-07-2022

Демократската Унија за Интеграција ја поздравува конструктивната улога на француското претседателство за изнаоѓање прифатливо решение за спорот на нашата земја …

ДУИ со ПОДДРШКА за францускиот предлог

01-07-2022

Демократската Унија за Интеграција ја поздравува конструктивната улога на француското претседателство за изнаоѓање прифатливо решение за спорот на нашата земја …

Милошоски: Ковачевски и Османи го кријат предлогот, нивните штетни преговори ја доведоа Македонија во оваа положба

01-07-2022

Денешната прес-конференција ја држам на тема двајца манипуланти Димитар Ковачевски и Бујар Османи. Овие двајца политичари, едниот премиер, другиот министер …