Пендаровски со новите амбасадори на Шпанија и Кореја- ја цениме нивната улога во критичните моменти од нашата историја

21-10-2021

Претседателот Стево Пендаровски денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на Кралството Шпанија и на Република Кореја во Република …