“ГОЛ ПИШТОЛ” – КОНДОВСКО ПРОДОЛЖЕНИЕ

07-11-2004

Неделава што измина Министерството за внатрешни работи во неколку наврати се обидело да разговара со раководството на прогласената “Слободна територија …

ВКУПНИОТ ОДЗИВ ДО 25 ОТСТО

07-11-2004

Потесното партиското раководство на СДСМ референдум го следеле од дома. Извори на СДСМ велат дека тројцата потпретсседатели Владо Бучковски, Радмила …

ПОЗИТИВНИ ЕФЕКТИ

07-11-2004

Гласам на овој референдум, со што ја исполнувам својата граѓанска должност. Референдумот е распишан од Собранието на Република Македонија, и …

ВЛАСТА ГО МИНИРАШЕ РЕФЕРЕНДУМОТ

07-11-2004

Претседателот на Демократскиот сојуз Павле Трајанов, гласаше на изборното место во зградата на “Електростопанство” Скопје. “Ова е референдум за иднината …