ХРИСТИЈАНИТЕ СТАНАА МАЛЦИНСТВО ВО АНГЛИЈА И ВЕЛС! Резултатите од пописот во Британија покажуваат големи промени, ДАЛИ СЕ ДОБРИ ЗА КРАЛСТВОТО?!

30-11-2022

Англија и Велс повеќе не се мнозински христијански земји. Помалку од половина од населението на Велика Британија на последниот попис …

ПОЗНАТ РУСКИ АСТРОЛОГ открива, ОВИЕ 3 ЗНАЦИ ВО ДЕКЕМВРИ ЌЕ ИМААТ ЛУДА СРЕЌА и МНОГУ ПАРИ: Се ќе си оди по свое, а еве кој дефинитивно има најмногу среќа

30-11-2022

Познатиот руски астролог Павел Глоба, еден од најпопуларните во оваа огромна земја, неодамна даде кратка, но како што многумина тврдат …