ЕДЕН ВИД КАФЕ Е НАЈДОБАР ЗА СРЦЕТО: И лекарите го препорачуваат, тоа влијае на најважниот маркер за кардиоваскуларното здравје

15-10-2021

Научниците тврдат дека еден вид кафе има најдобар ефект врз кариоваскуларното здравје. Бројни научни студии докажале дека кафето има добро …