АМЕРИКАНСКИОТ ВИРУС ЗЕМА ЗАМАВ! Расте бројот на заразени деца – Болеста на рацете, стапалата и устата најчесто ги напаѓа децата на ОВАА ВОЗРАСТ

04-06-2023

Во белградскиот Здравствен дом Савски венац, во амбулантата за предучилишна возраст, зголемен е бројот на прегледи на деца, од кои …