Посвојте дете робот

05-06-2007

CB2 (Child Robot with Biomimetric Body), односно робот дете со биомиметричко тело, е името на роботот кој минатата недела беше …

Уживајте во јагодите!

04-06-2007

Ова е сезона на јагоди. Искористете ја на најдобар можен начин, бидејќи освен освежителниот вкус, јагодата има и низа други …

Мажите се поодмаздољубиви

04-06-2007

Истражувачите од лондонскиот Јуниверзити колеџ заклучиле дека мажите и жените различно реагираат на стимулансите кои се однесуваат на болката. Во …

Хари Потер ќе вози Фиат

03-06-2007

Дениел Ретклиф, попознат како Хари Потер, е најбогатото момче во Британија, а сака да вози Пунто. Како најбогато момче може …

Анџелина не јаде

03-06-2007

Се сеќавам на времето кога го снимаше Томб Рајдер. Во тоа време многу јадеше и уживаше во тоа. Одеднаш, наеднаш …

Матурски секс

03-06-2007

Овие денови константно се среќавам со еден куп лошо донесени одлуки, тешка диета у погрешен тренутак и брдо компликации у …