Време за одмор

12-02-2007

1. Сте се запрашале ли зошто во последно време сите се толку внимателни кон вас и се трудат да не …

Вашиот мозок има префинет вкус

12-02-2007

Со правилна исхрана и упорно вежбање можете да ги поправите своите умни и физички способности и да станете сосема пристоен …

Хонорарно за џепарац

11-02-2007

Според мене, убедливо најдосадно годишно време у свет е зима. Па сум у криза со пари. После сите оние искачања …

Девојка од соседството

09-02-2007

Во моментот кога Џенифер Анистон зачекори на сетот на “Пријатели” стана икона на стилот – персонификација на Девојка од соседството. …

Јас сум музика!

09-02-2007

Подолго време си затворен во твоето студио за да го докомплетираш третиот албум. Како ти оди. Со оглед на тоа …

Вечното момче на Холивуд

08-02-2007

Животот не ме галеше, но истовремено и богато ме награди. Имам 90 години и кога ќе погледнам наназад, имам на …

Заводливата сила на парфемите

06-02-2007

Историја на парфемитеВо многу култури парфемите се поврзани со сензуалната и романтичната страна на животот, а точната формула за нивно …

Мирисот може да биде и непријатен

06-02-2007

Парфемите, колонските води и парфимираните дезодоранси не треба да се чуваат долго затоа што мирисот може да исчезне. Кога тоа …

Најмалата ХДТВ камера на светот

06-02-2007

МикроХДТВ камерата е дело на иновативниот Институт Фраунхофер, одговорен за настанокот на аудио форматот МП3.Оваа минијатурна камера е со димензии …