Кроасани со крем

27-03-2020

Потребни состојки: 15 г квасец 150 мл вода 30 г шеќер 5 г сол 250 г брашно 180 г путер Начин на приготвување: Замесете …

Кадаиф со ореви

25-02-2020

Потребни состојки:  500 г кадаиф 200 г ореви 50 г суво грозје 150 г путер 300 г шеќер 200 мл …