Рум коцки со костени

13-12-2017

Потребни состојки: 1 килограм костени 250 грама маргарин 200грама шеќер 50 грама рум 300 грама чоколада за готвење 4 лажици …

УРМИ: Најздраво овошје на земјата

13-12-2017

Урмите растат во огромни гроздови на палмите. Поради нивните корисни својства арапските земји секојдневно ги консумираат. Урмите лесно се берат, …