Зошто МАКЕДОНСКАТА ПРОЈА Е НАЈДОБРА

20-11-2022

Пројата може да ви послужи во секоја пригода, бидејќи гостите ќе бидат воодушевени од вкусот Пројата е вистински македонски специјалитет. …

Превкусен и крцкав ШВЕДСКИ ЛЕБ

04-11-2022

„Шведскиот леб“ е едноставен скандинавски деликатес кој во последно време добива се поголема ширум светот, но овој крцкав леб е …

Туна ИЛИ сардина?

02-11-2022

Внимавајте како консумирате туна и сардини, бидејќи има работи што не ги знаете за нив. Сепак, сите видови риби не …