Ina

Вонстандардни аналфабети

06-11-2019

Катадневно се соочуваме со сѐ поголемата ерозија на македонската државност и на внатрешен и на надворешен план. Скандалите и аферите …

Ina_3_0

Совршено корисни непријатели

30-10-2019

Во духот на македонската општествена благосостојба и просперитет, а ќе да е и развој, слободата на мислата како императивен и …

Ponedelnicki 4

Како што рече премиерот Заев…

27-10-2019

Не очекував дека Заев и компанија ќе ги фати ваква нервоза и паника каква гледаме последниве десетина дена, практично од …

Ina

Понижени и поразени

16-10-2019

Еврокомесарот Јоханес Хан, длабоко ни се извини за недобивањето на датумот за пристапување кон Европската унија. Сосема е очигледно дека …

Ponedelnicki 4

Спиеш ли мирно, Андриќу Иво

13-10-2019

Еве, деновиве вадиме десет месеци од погребувањето на Македонија, на 11 јануари со колективно извршена егзекуција во присуство на државата. …