Мочаат по нас од керамиди

05-09-2021

Почна пописот, ама кој мисли на него?! И онака многумина се убедени дека и тој е дел од Тиранската платформа …

Десна левица, рокендрол и …

04-09-2021

Немам ништо лично со Перо Камиказа во смисла да критикувам за да бидам шизик без основа. Перо Камиказа си е …

Скривница за пропалитети

30-08-2021

Кој имал дилема ја нема веќе. Левица не е партија, тоа е фан страна на Фејсбук во која членуваат незадоволни …

Портпароли Пицопевци

24-08-2021

Знаете ли вие што е тоа ‘‘портпарол‘‘. Знаете жими онакво! Какво! Срам ми е да кажам. Портпарол не смее да …

Фабричко подешавање

22-08-2021

Падна Авганистан, за девет дена. Нашата Крушевска република издржа подолго. Зошто? Во политиката ништо не е случајно. Па и кога …

Чие дупе у која столица

18-08-2021

Во држава во која релативноста, корупцијата, непотизмот и партиското дупелижење стана сосема нормална работа на сите можни нивоа, сеедно е …