Агим Јонуз слика

Со кои куршуми на избори?!

05-03-2020

И кучичи и мачичи се размрдале пред  избори. ‘‘ Све би то да уџе у власт, јер власт је сласт‘‘. И ја …

Ponedelnicki 4

Не знам, не се сеќавам

01-03-2020

Последниве години до толку се нагледавме измамници што се навикнавме на нив. Како нешто нормално, а не е. И кога …

Агим Јонуз слика

Није вирус крив…

28-02-2020

Актуелниот Корона вирус  реши да сврти едно кругче и по Македонијата наша. А зашто би биле ние мањи фраери од …

Ponedelnicki 4

Секој дилер добивал тендер

23-02-2020

На сите други им е јасно одамна, но ако некој од тврдото јадро активисти на СДСМ досега се сомневал, објавената …

Ponedelnicki 4

Параментални избори

02-02-2020

Корона вирус нема да видите во Скопје, ни во Македонија. Со вака загаден воздух и вирус и свети вирус бегаат …

rusjakov

Во на мајка ти… кујната

26-01-2020

Хм, северномакедонска кујна… Колку бљак звучи тоа! Оти, нели, го забетониравте идентитетот. А тој идентитет, иако не се јаде, ние …

Ponedelnicki 4

Ебаму името ебаму…

19-01-2020

Кога новиот, технички министер за внатрешни Наќе Чулев, го назначи Ристо Ставревски за прв човек на скопската полиција од СДСМ …