Ponedelnicki 4

Моќ

07-04-2019

Стара вистина е дека животот на човекот го управуваат три работи: однос кон секс, однос кон пари и стравот од …

Ponedelnicki 4

#Бојкотирам

31-03-2019

Во нормално време изборот на изборите пред нас би бил лесен и извесен. Стево Пендаровски, во нормално време, не би …

ПОНЕДЕЛНИЧКИ: А капела

14-09-2014

Да го појаснам поимот од насловот. А капела е пеење, соло или во хор, без музика. Само со моќта и …