Возењето ЕВ е најскапата опција

Возењето ЕВ е најскапата опција

06-08-2023

Американскиот пример покажува дека постои важна причина зошто многу возачи сè уште чекаат да купат електричен автомобил (ЕВ). Евтиното гориво …