Битиќи на форумoт „Стратешки економски разговори“ во Хрватска: Во наредните 5 години ќе го трансформираме енергетскиот сектор

01-10-2021

Владата на Република Северна Македонија е посветена на реализација на реформите во енергетскиот сектор, донесен е нов Закон за енергетика …

ПЛАТИТЕ НИ СЕ НАЈНИСКИ во цел регион

01-10-2021

Кои се просечните плати во регионот? Според последните достапни податоци од сите шест државни статистички заводи на поранешна Југославија, во …