Клуч на врата за 20 угостителски објекти

11-11-2004

Во досега најмасовна контрола за почитување на работното време, пазарните инспектори во вторникот исконтролираа 523 угостителски објекти на територијата на …

СИНИ КАРТОНИ ПРЕКУ ПОШТА

10-11-2004

Невработените лица што се осигурени преку Агенцијата за вработување во иднина здравствените картони ќе ги добиваат преку пошта. Печатањето, ковертирањето …

ЛАБОРАТОРИЈА ЗА МОНИТОРИНГ НА ВОДИТЕ

09-11-2004

Во Управата за хидрометеоролошки работи, вчера свечено беше отворена новата лабораторија за мониторинг на водите во Македонија, која е донација …