ЗАТВОРЕНО КАФУЛЕТО “ТРЕНД”

31-08-2004

Вчера инспекторите на Управата за јавни приходи го затворија најелитното кафуле во центарот на Скопје “Тренд”. Како што н&”238; информира …

И БМВ купува од Орешани

31-08-2004

Во малото село Орешани, во непосредна близина на Скопје еден човек прави чуда. Во Македонија познат, во Европа признат, полека, …