ЌЕ СЕ НАМАЛИ ДАНОКОТ НА ДОБИВКА

09-11-2004

Владата, конечно, ќе му пружи рака на македонското стопанство. Како што дознаваме од владини извори, деновиве веќе интензивно се работи …