Комерцијална нема да ги зголеми каматите

11-01-2005

“Комерцијална банка” -Скопје нема да ги зголеми каматните стапки, иако пред новогодишните празници менаџментот на Банката најави дека поради зголемувањето …

За прекубројните максимум осум плати

11-01-2005

Околу 830 вработени во ЈП”Македонски железници” кои согласно претстојната трансформација ќе бидат прогласени за технолошки вишок, ќе добијат еднократен надоместок …