Двата аеродроми функционираат нормално

14-01-2005

Воздушниот сообраќај на двата скопски аеродроми и покрај штрајкот на водухопловните техничари вчера се одвиваше нормално и сите најавени полетувања …

ДДВ-то лани ја спаси државната каса

14-01-2005

Наплатата на Данокот на додадена вредност лани ја спаси државната каса. Само во последниот квартал од минатата година, наплатата по …